Skip to main content

InsightPodden

InsightOne Nordic

I InsightPodden tar jag, Fredrik Hansson, pulsen på dagens datadrivna marknadsföringslandskap. I varje avsnitt kommer jag att ha med mig insiktsfulla och intressanta personer med olika bakgrunder som delar med sig av sina erfarenheter när det kommer till insiktdriven marknadsföring. Tillsammans reflekterar och diskuterar vi både nutid och framtid vad gäller marknadsföring med syftet att göra er alla lyssnare till bättre och mer insiktsfulla marknadsförare, eller som jag brukar kalla det, Marketi...rss RSS

SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Published
Creator
InsightPodden
Mar 17, 2017 InsightOne Nordic
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Gäster: Mari-Linn Stenlund, grundare av Testagram & Tore Thallaug, VD på SWEDMA I avsnittet diskuterar vi bl.a. produktengagemang, framtidsspaningar för datainsamling, samt kreativitetens roll i ett allt mer automatiserat marknadsföringslandskap. Mari-Linn berättar om idén bakom Testagram och Tore ger oss en inblick i vad vi kan vänta oss av årets Guldnyckel som går av stapeln den 22 mars.
InsightPodden
Mar 14, 2017 InsightOne Nordic
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
I InsightPodden tar jag, Fredrik Hansson, pulsen på dagens datadrivna marknadsföringslandskap. I varje avsnitt kommer jag att ha med mig olika insiktsfulla och intressanta personer med olika bakgrunder som delar med sig av sina erfarenheter när det kommer till insiktsdriven marknadsföring. Missa inte första avsnittet om Guldnyckeln!